Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Důležitá zpráva, díky za ni R^

1 0
možnosti
JO

Není nutno informovat. Ti co Babiše volí, tomu stejně neuvěří a ti co ho nevolí, ho dál volit nebudou. To co je třeba udělat je to, že jestli se opravdu něčeho takového dopustil, tak je nutné to řádně vyšetřit, bez procesních chyb a zahájit trestní řízení. Pak by se vidělo, co na to sněmovna. Ale věřím, že za nějaký čas Babiš už poleze krkem všem.

12 1
možnosti
MB

Dík za informace ... Ale na druhou stranu ...k čemu mi jsou vlastně dobré?

Případem se již 8 měsíců zabývá kriminální centrála, takže je všechno v naprostém pořádku ... a člověk potřebuje znát hlavně výsledek.

Takhle to svádí akorát tak k tomu, že se člověk rozčiluje, hraje si na moralistu, detektiva, soudce případně hodí nějakou flašku ..

Nebo jde právě o to?;-)

Já nejsem žádným stoupencem oligarchů (natož v politice) .. ale už moc dobře vím, že jakmile má někdo velký majetek nebo jenom podniká ...tak se vždy najde tisíc důvodů něco zpochybňovat a prověřovat.

Já už zažil nejednu kauzu, kdy to celé měsíce či roky podle "zpravodajství" vypadalo, že už, už každou chvíli musí za dotyčným (např. Ivo Rittigem) zaklapnout vězeňská vrata ...a ono nic. Někdo rezignoval nebo jinak padl, zmizela politická poptávka ...a konec. Ticho po pěšině... tak většina takových případů končí.

Nemyslím si, že by to byla vina nebo úplatnost justice ...spíše si myslím, že to bývá příliš účelové vystavěný mediální obraz, který však sám o sobě v reálu ke skutečnému odsouzení nestačí. Prostě, že jde hlavně o emoce.

8 1
možnosti
IV

Problém podle mě je v tom, že Grossovu strýčkovi Vikovi a podezřelému milionu na byt tehdy rozuměl každý. Babišovy podvody jsou ale natolik složité, že je naprostá část národa nemá možnost pochopit. Potom stačí jen Babišovo neustálé kňourání a poukazování na "kampaň" a část národa mu uvěří, že je mu stále ubližováno. Přitom, pokud Babišovi budou jeho podvody prokázány, jedná se o mnohonásobně větší částky než nějaký milionek Standy Grosse nebo 7 milionků v krabici Davida Ratha. Babišovi to ale před veřejností zatím prochází, mimo jiné i proto, že je většina jeho kauz před veřejností dokonale utajena.

18 1
možnosti
NS

Na druhou stranu ale některé jeho podvody jsou velice čitelné viz. Hnízdo. Tam bych bývala řekla, že by to měl pochopit každý. Ale věřící dutolebci to sveřepě obhajují větami typu: Vždyt hnízdo stojí, slouží lidem, je to tam hezké, jedte se tam podívat!

17 1
možnosti
SB

Až dostane za něco trest, tak se tím, budu zabývat. Jinak je to mediální harašení.

5 9
možnosti
JG

J92i57ř27í 13G22a14n20o

12. 7. 2018 12:01

Ach jo. Ono dokazovat něco premiérovi, který má "v hrsti" státní zástupce, ministerstvo financí aj. je nesmírně složité. Je třeba o tom přemýšlet a ne ho slepě volit!

7 2
možnosti
MV

Historie vždy ukazuje, že na každou a oni se vaří voda - jak říká staré české přísloví. Ale bůh ví, jestli tohle platí i na Slovensku...

Vám karma a neustavejte!

12 1
možnosti
NS

Profrost je ukázka toho, jak pere peníze mafie. Hlavně ta ruská. Dále pak 300 milionu optimalizace ze strany jeho českých firem, 9 milionů německá pobočka. 50 milionů dotační podvod, ušmudlaných 20 tisíc jako dotace na chov koz, daňové úlevy a státní dotace firmám z holdingu. Korunové dluhopisy, na jejichž nákup neměl a de facto si půjčil od toho, komu půjčoval. Tam to vychází asi 30 mega ročně... Nějak nám to roste, že? Já jen, že častým argumentem ANO voličů je, jak si jiní nakradli víc.

No a tak to dělá Bureš s celým jeho Lupičfertem. Přesouvají peníze, které ani neexistují, mezi těmi jeho uskupeními, jednou sem, podruhé tam, aby se nikdy žádné daně neplatily. Rád se chlubí obraty. 140 miliard obratu za rok a jen 3 miliardy na daních? A na to si dal ještě investiční pobídky a vybral jednou tolik na dotacích.

Ona totiž celá jeho byznys historie se skládá ze stovek jednotlivých podvodů za "pouhé" desítky milionů korun. Ovšem ty se samozřejmě staly jen tak anebo za ně může nešikovná účetní;-D

30 2
možnosti
ES

No a co??? Kdo umí ten umí a kdo neumí třeba jako já,tak čumí. Takový je život a jmenuje se to podnikání a kam se hrabeme na USA,Tam by jste viděli,tam by pro Vás byl zloděj a podvodník každý co pracuje!!/

0 7
možnosti
ČP

Prosím Vás už ne, vláda už má důvěru...

3 17
možnosti
MV

A je nějaké nové narození, že k osazenstvu nové vlády se musí pouze mlčet, nebo jen tleskat? Proboha, proberte se konečně. Premiér je zloděj a lidem to nevadí???

21 1
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1331x
Jsem jeden kluk - Slovan.