Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Babiš ani prohrát volby nemusí a přesto může v Poslanecké sněmovně nastat taková konstalace, že bude vydán ke stíhání. Významnou roli v tom může sehrát Přísaha, pokud překročí hranici 5% (pak se možná ukáže, co bylo pravdy na tom, že Přísaha je "béčkem" hnutí ANO). Podobně se může stát, že Poslanecká sněmovna podpoří aktivity Senátu o odvolání prezidenta Zemana. Ten si to nejspíš uvědomuje, protože bez mrknutí oka podepsal zákon, že Čína a Rusko nebudou účastníky tendru na dostavbu JE Dukovany. Za (pro něj) příznivějších okolností by Zeman zákon určitě vetoval.

2 1
možnosti
Foto

Vy to píšete, jako kdyby Babiš vlastnil hokynářství, ve kterém by byl za pultem, nakupoval, dělal propagaci, účetnictví a daňová přiznání. Babiš je vlastník několika stovek firem a na všechno má, na rozdíl od omylného hokynáře, specialisty a renomované odborníky. Je víc než jisté, že jako všechny firmy, Babišovi odborníci dělali všechno pro to, aby státu dali co nejméně. Tak to nakonec dělají všichni. Sotva lze předpokládat, že porušili zákony, třebaže to nemusí připadat košér.

4 5
možnosti
JF

Jistě, odborníci z realitky mu doporučili založit na jednoduchou kuopi 3 off shory, prohnat jimi jedním za druhým prachy, koupit nemovitost a pak, jak sám pan Babiš tejkon říká, se ty prach vrátily do české banky. Bíte, kdysi za mlada jsme měl v jachťáku kamaráda, který mi říkal - "čůrat na nohy mi mohou, ale ne chc** proudem!". Pamatujete ještě na 5 verzí vzniku Čapího Hnízda od Neznám/nevím přes neznámé právníky a nemocné děti až po nejlepší nápad, který ho kdy napadl?! Tak Vám i dalším svědkům Babišovým včetně jeh oodborníkům přeji ještě dlouhou výdrž ve víře a suché nohavice! ;-)

6 1
možnosti
PB

P46e81t49r 69B69u62r72i34a74n

8. 10. 2021 15:48

Souhlasím, karma.

4 2
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1331x
Jsem jeden kluk - Slovan.