Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zjišťuji, že už jsem Babišovou nekorektní až nelegální činností poněkud přesycen.

Vím, že mlýny melou pomalu, ale silně mi vadí, že trestně stíhaná a nemorální osoba je v čele tohoto státu a tak masivní část národa to nejen dopustila, ale naopak ho obhajuje, chválí a podporuje.

Velebnosti, je to h........

7 2
možnosti
Foto

Byl jste někdy podnikatelem? Zůstat korektní v nekorektním prostředí je cesta k bankrotu, protože ostatní nepoctivci poctivce převálcují.

6 3
možnosti
Foto

A ́T přijde na přetřes jakákoliv obchodní transakce Agrofertu, všude se přetřásá jméno Babiš, jakoby byl nějaká OSVČ a nikoliv majitel pár stovek firem, které řídí řada ředitelů a závažné operace jsou dílem kolektivů odborníků, nejlepší advokáty nevyjímaje. Připouštět, že se nebudou pohybovat šikovně v mantinelech paragrafů, byť na samé hraně, ale rovnou je poruší, je fantasmagorie.

5 3
možnosti

Jaký trestný čin měl Babiš spáchat? Diky

7 0
možnosti
Foto

To je jednoduché. Je bohatý.

8 4
možnosti

Info zdroje o kauze jsou sice omezené - ledacos se dá najít, např - https://hlidacipes.org/agrofert-zaplatil-babisovi-za-akcie-527-milionu-a-obratem-je-za-20-milionu-prodal/

Našimi dějinami oprochází osa těch nejbohatších! U církve se to dá pochopit za tisíce let, u KSČm již hůře, nicméně zázrak je A. Babiš. Směle a opakovaně tvrdím, že jeho úřetní přínos pro ČR je nula - Dokonce záporná! Sociální a zdravotní odvody za jeho 220 firem by platili přecházející majitelé, daň z přímu vyrovnává (dokonce ještě do plusu), dotacemi. Na blaho jeho rodiny - se skládá celá Evropa. Pak se to účetně vyrovná + účetní machinace k tomu. Já vím , jsem závistivec a dotace může dostat každý. Opravdu, to zde ještě nebylo, 30% voličů jásá ... OSVČ má EET ... :-)

1 3
možnosti

Trochu se divím poznámce:"Sociální a zdravotní odvody za jeho 220 firem by platili přecházející majitelé".

Poldi měla 20 000 zaměstnanců - kdo za ně platí zdravotní a sociální ? Kdo bude platit za OKD ? Bývalý majitel ? Myslím, že Babiš, na rozdíl např. od Kelnera, kupoval výrobní fabriky, když to nebylo v módě, a udržel je v chodu. Že postupně ovládl velkou část agrárního sektoru od výroby hnojiv až po prodej rohlíků, je jstrategie, na kterou asi stát nějak měl reagovat.

4 0
možnosti

Věrohodnosti blogu by přispělo sdělení autora, odkud čerpá své informace. A také třeba kopie toho vyjádření mluvčího NCOZ.

6 0
možnosti

Info známá z tisku a nechal bych to na orgánech činných v.....oni si poradí.

6 0
možnosti
Foto

A ještě jedna poznámka: Dcera kdysi, v roce 2001, koupila byt za 1.400.000,- Kč a ten byt má dnes hodnotu asi 4M. Nespáchala trestný čin?

7 6
možnosti
Foto

Nojo, aby se nevynořil náš agent. Na to, že osobě tvrdí, že má vysokou školu, tak položí otázku, kterou by nepoložil ani žák z 8 B.

8 7
možnosti
Foto

Nezbývá mi, než říci: Laik žasne a odborník se diví. A kdyby byly ryby i tam, kde nejsou, nemusely by být rybníky. Zní to sice trochu nesrozumitelně, ale je to tak, jak říká staré přísloví.

2 5
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1331x
Jsem jeden kluk - Slovan.