Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímavé. Jen se zeptám. Jak může smrtelník vědět že někoho vyšetřuje nějaká policejní složka?

1 0
možnosti
JS

Podle mne výcházíte z mylného pohledu na věc. Představte si, že jste 100% vlastníkem společnosti a dohodnete se na prodeji 80% jiné právnické osobě a zbylých 20% prodáte manažerům jako poděkování za práci. Manažerům to můžete prodat za kolik se domluvíte, v tomto případě za moninální hodnotu 20 mio ( cca 20% ze záklaního jmění 102 mio ). Druhý kupující, právnická osoba, musí mít nějaký kvalifikovaný odhad ceny společnosti a ten určitě má, a tak prodejní cena 527 mio asi zhruba odpovídá 80% ceny z odhadu. Vzhledem k tomu, že v letech 2010-2017 společnost vzdělala cca 445 mio po zdanění, není podle mne prodejní cena nereálná.

2 0
možnosti
PB

P31e40t63r 51B80u52r45i75a58n

13. 7. 2018 14:12

Karma. Budete se divit, ale o té hluboce zamražené machinaci já už vím drahně dlouho, takže předpokládám, že i nekoblihová veřejnost má o ní povědomí.

0 0
možnosti
Foto

Zprávu přinesla media, která neovládá Babiš, které ale většina lidí , jako pan Novák, Petřík, nečte. R^R^

5 1
možnosti
Foto

Jak jsem říkal pan Novák to nečte, ale vesele dává mínusy a naivně si myslí, že tím pravdu umlčí. ;-D

5 0
možnosti
Foto

Nemyslím si, že média selhala. Naopak je špatně vytahovat něco, co se teprve vyšetřuje. Zavání to snahou ovlivnit výsledek vyšetřování.

1 0
možnosti
Foto

Pokud by se to netýkalo Babiše, tak media, která on ovládá by tuto zprávu přinesla a náležitě by jí opeřila. Největší unik z vyšetřovacích spisů uvádějí jenom, media ovládaná Babišem. Ten ovládá jak Státní zastupitelství a nebude dlouho trvat a bude to i Policie ČR, kde po odchodu Šlachty ztratil vliv. Také to bude GIBS a k tomu ovládá ČEZ, Státní hmotné rezervy. Přesto se najdou lidi jako pan Bicera a Novák, kteří jej obhajují. Úžasné.

3 1
možnosti
Foto

Po celém světě podnikatelé koukají, jak státu odvést na daních co nejméně. V Česku to došlo tak daleko, že Kalousek coby ministr financí nezrušil korunové dluhopisy po stažení nejmenších mincí. Lze tušit proč. Mnoho firem, včetně Babiše, toho využila k nezdanění svých zisků. Pokud daňové fígle neporuší zákony, nelze nikoho obvinit. Babiš má na nejlepší odborníky a tak se lze právem domnívat, že daňové počínání měl dobře ošetřené.

1 6
možnosti
Foto

Máte pravdu, ale žádných z nich nebyl ministr financí. Kalousek korunové dluhopisy nezrušil, ale dal podnět vládě zrušit v nich chybu, která tohle umožňoval. Babiš dnen před zrušením této chyby, jako ministr financí ji využil a nahrabal si opět pár penízku pro své firmy.

1 0
možnosti
VS

Jen naiva se může domnívat, že se sto tisíci v kapse, může člověk, aniž by neohnul zákony, přijít k miliardovému majetku během pár let, zvláště v oblasti zemědělství a chemie..

3 0
možnosti
PK

Zkuste u i jiných byznysmenů a budete míti úspěch a ocenění, vítejte v privátním podnikání v ČR;-D

4 0
možnosti
Foto

Co není zakázáno, je povoleno.;-)

1 0
možnosti
SN

:-)......Zmiňujte rok 2010. To Babiš ještě v politice nebyl, tudíž neměl imunitu! Jak to, že nesedí za katrem, když je to všechno tak jasné, jak s Čapím hnízdem? !!

2 5
možnosti
Foto

Velmi zajímavé dokreslení některých z metod trestně stíhané darebné osoby, jenž je teď ke vší naší smůle nejhorším premiérem v dějinách Československa a ČR (nepočítám vraždící a všeobecně nesmírně škodící bolševické vládce). Pochvalu od zbloudilých ovcí však nečekejte.

Snad ta vláda nebude trvat dlouho a cesty do basy se při rychlosti našich soudů potom ještě dožije.

10 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1331x
Jsem jeden kluk - Slovan.